Днес тръгва отворената бета на MechWarrior Online

0
13

Отворената бета на едно от най-очакваните мрежови заглавия MechWarrior Online ще стартира днес. Информацията е от игралната компания Infinite Game Publishing, цитирана в Eurogamer.

Свободните тестове на заглавието, разработвано от Piranha Games трябваше да започнат още на 16 октомври, но бяха отложени заради проблеми със стабилността. MechWarrior Online успя да набере 5 милиона долара предварително финансиране с помощта на специална програма.

В Mwomercs.com, официалния сайт на играта, вече можете да запазите името на вашия пилот и да изчакате отварянето на бета тестовете.

MechWarrior Online ще работи по модела „free to play”, а това означава, че ще можете да вкусите от битките с управлявани от хора роботи без да плащате нищо.

Играта е симулатор с екшън елементи, където един ден в реалния свят ще бъде еквивалентен на същото време и във виртуалната среда. Разликата е, че в играта годината е не 2012-та, а 3049-та.

Всеки от геймърите получава възможност да поеме контрола върху един BattleMech, с който да изпълнява различни мисии. Дали ще се присъедините към някой от клановете, или ще се състезавате като самотни вълци, зависи само от вас.

Играта MechWarrior Online ще бъде достъпна ексклузивно за платформата Microsoft Windows и по отношение на графиките и физиката залага на енджина CryENGINE 3.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за