Днес EA официално разкрива повече за Star Wars: Squadrons

0
399

Electronic Arts пусна два (този път планирани) тийзъра преди официалното представяне на новото попълнение в голямото семейство на Star Wars, а именно Star Wars: Squadrons, което можете да видите малко по-късно днес.

Първоначално, играта беше случайно разкрита в официалния уебсайт на Xbox, където за кратко заемаше ключово място на заглавната страница. Въпреки бързата реакция по премахването на информацията, интернет си е интернет и новината моментално се разпръсна на различни места в мрежата, оставяйки елемента на изненада в забвение. 

По-късно, европейският профил на Star Wars в Twitter сподели публикация, в която казва “Спомнете си защо летим. Присъединете се към официалната премиера на Star Wars: Squadrons в понеделник.” 

Ето, че този ден дойде, като премиерата на новото заглавие ще започне тази вечер в 18:00 часа. Можете да зададете напомняне чрез Youtube плеъра по-долу и ще получите известие във вашата поща веднага щом събитието започне. 

Преди да излезе потвърдена информация, поредица от слухове циркулираха в мрежата, заявявайки, че EA готви нов Star Wars и неговото кодово име е Project Maverick. Те допълваха, че играта ще излезе още тази година, макар и в по-късен етап за PC и конзоли. В края на краищата въпросните слухове до този момент се оказаха коректни.

Освен това, анонимните източници заявиха, че играта ще се фокусира върху космически битки, което явно се загатва и в самите тийзъри преди официалното разкритие.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари