fbpx
-6.2 C
София

Досега Sony са продали над 2,1 милиона конзоли PlayStation 4

Най-четени

PlayStation 4 се оказа един от най-дългоочакваните технологични продукти в САЩ. В първите двайсет и четири часа от дебюта на конзолата, от нея се продадоха един милион бройки. Интересът към четвъртото поколение PlayStation, обаче, се оказа също толкова голям и отвъд Океана.

Малко повече от седмица след пускането на PS4 в Америка (на 15 ноември), конзолата дебютира на още няколко пазара както в Европа, така и в Латинска Америка. В момента PlayStation 4 се продава в общо 32 страни по света и, изглежда, се продава доста добре. В публикация в официалния блог на PlayStation Главният изпълнителен директор Андрю Хауз съобщи, че до момента Sony са продали повече от 2,1 милиона бройки от конзолата.

Според Хауз, това е рекорд в историята на само на компанията, но и на цялата гейм индустрия. В публикацията си директорът въодушевено благодари на всички геймъри за подкрепата и доверието и обещава, че пътуването в страната на PlayStation тепърва предстои. Хауз, също така, намеква за нови функции и услуги, но какви ще бъдат те, можем само да гадаем.

В края на публикацията си, Хауз обещава, че PlayStation ще остане най-доброто място за игра – нещо, което на пръв поглед изглежда като съвсем стандартен завършек на подобни изявления. По всяка вероятност, обаче директорът на Sony натъртва върху факта, че за разлика от Microsoft, неговата компания продължава да гледа на игрите като на най-важния за клиентите си тип съдържание.
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини