Темата за липсата на нови игри съм коментирал толкова, че вече дори нямам желание да обяснявам как това конзолно поколение за съжаление е творчески банкрутирало. Затова само ще кажа, че се радвам, че продадох и своя PS4, и Xbox One, тъй като голямата част от игрите за тях всъщност мога да играя на останалите си конзоли.

Сред тях е и Assassin’s Creed: Rogue – PS3/Xbox 360 заглавие, което направи българското подразделение на Ubisoft. Ако случайно сте го пропуснали, ще може да я изиграете отново за PC, PlayStation 4 и Xbox One.

Маскирана под незаблуждаващото никого заглавие Remastered, новата версия ще включва всички DLC-та и допълнителни пакети с оръжия от оригинала, както и – затаете дъх – нов костюм за героя ви. Той е взет назаем от гардероба на Байек, главният персонаж в актуалната Assassin’s Creed: Origins.

Освен това, новата версия ще има 4K поддръжка, ако играете на PlayStation 4 Pro или Xbox One X. Алтернативно, тя ще върви в 1080p на стандартните PS4 и Xbox One.

Assassin’s Creed: Rogue Remastered все още няма дата на излизане. Но ще ви издам една тайна – вече може да я играете на вашата 13-годишна конзола. Чудо, нали?!

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари