Всички очакваха Call of Duty: Modern Warfare да е хит и той наистина се доказа като такъв с рекордните си продажби. Infinity Ward и Activision върнаха блясъка на поредицата и бъдещето пред нея изглежда бляскаво.

Call of Duty: Modern Warfare използва изцяло новия енджин IW, разработен съвместно от Treyarch и Infinity Ward, спомагащ за визуалните иновации в играта и цялостното ѝ представяне, нови мултиплейърни характеристики, кросплатфрмен геймплей и разбира се завръщането на сингъл кампанията. Именно за последната характеристика, Infinity подчертаха, че ще представят силна история, която няма да прави компромиси с темите си, представяйки новия начин за воденето на война. Но изглежда тя не се харесва от всички. Това става ясно от информация, публикувана наскоро от The Sixth Axis (TSA). Данните са извлечени от публичната информация за спечелените трофеи за платформата на PlayStation.

От тези данни става ясно, че приблизително 33% от играчите са завършили кампанията. От тях, едва 2.4% са изиграли цялата игра докрай на възможно най-голямата трудност. И това на фона на обстоятелството, че кампанията в Call of Duty: Modern Warfare е с продължителност от едва осем часа.

TSA подчертават, че данните са единствено за PlayStation общността, но едва ли за другите платформи нещата стоят толкова различно.

„Разбира се трябва да вземем предвид това, че тези, които са си закупили играта на други системи, включително Xbox One и PC (никоя от тях не представят подробна информация за постиженията), макар че изглежда необичайно навиците на играещите да се различават по драстичен начин между платформите.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари