Екипировката в The Elder Scrolls V няма да се амортизира

2
20

Както знаете, по-рано серията The Elder Scrolls се опитваше да подходи що годе реалистично по отношение на амортизирането на оръжията и броните. След усилената им употреба те бързо ставаха негодни и играчът трябваше да хвърля доста време и усилия, за да ги поправи.

Най-накрая студиото Bethesda решиха да премахнат този елемент, така че в The Elder Scrolls 5: Skyrim вашите любими меч и броня винаги ще са чисто нови.

Авторите считат, че е по-правилно да хвърлите времето и силите си за подобряването на екипировката, отколкото за нейното ремонтиране. Това може да промени геймплея донякъде, но да видим какво ще се случи, когато играта се появи на пазара.

Между другото, един от служителите на студиото успокои притежателите на Xbox 360, заявявайки, че няма да им се наложи да мъкнат от магазина един шпиндел с дискове, защото версията на The Elder Scrolls V: Skyrim за конзолата на Microsoft се побира на едно двуслойно DVD. Напомняме, че играта излиза на 11 ноември 2011, или написано на драматичен маркетингов език – 11.11.11.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
danchobg
danchobg

графиката е много яка

Hip-Hop_Blond
Hip-Hop_Blond

Защо толкова много ми прилича на класическата игра Drakan 😛