Ентусиаст пресъздава града City 17 от Half-Life 2 за енджина Unreal Engine 3

4
187

Един от участниците във форума Polycount с псевдоним Logithx възнамерява да създаде римейк на култовия екшън Half-Life 2, но на по-съвременен игрови енджин.

Разбира се, това няма да е цялата игра, а само мегаполиса City 17. Неизвестният засега Logithx пресъздава този гигантски град чрез енджина Unreal Engine 3, а първите екранни снимки са вече публикувани и можем да ги разгледаме.

Авторът на проекта признава, че работата му е още далеч от крайния вариант. Всъщност той и не планира да довърши започнатото, понеже Epic Games започна разпространението на своя нов енджин – Unreal Engine 4. Тази технология дотолкова е впечатлила Logithx, че той е решил да започне от нула своята работа, но този път чрез UE4, за да получи още по-висока детайлност на мегаполиса City 17.

Да си припомним, че към днешен ден последната серия от тази страхотна игра е Half-Life 2: Episode Two, която излезе преди цели 6 години. Феновете и досега с нетърпение очакват Valve да анонсира третата част на култовата игра, но засега няма никаква информация. Може би Logithx е искал да намекне на Valve, че търпението на милионите геймъри започва да се изчерпва и мнозина започват да създават собствени версии на части от играта.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари