Ето какви ви носят Xbox Games with Gold през юли

0
186
Новите игри в програмата Xbox Games with Gold за месец юли започват начело с Тom Clancy’s Splinter Cell Conviction. Стелт екшънът е наличен както за Xbox 360, така и за Xbox One.

Той е предпоследната част от прочутата серия и излезе през 2010 г. Любопитно е, че играта никога не получи PS3 версия, благодарение на договорка между Ubisoft и Microsoft. След това видяхме нелошата Blacklist през 2013 г., а оттогава насетне поредицата така и не получава нова част.

Virtua Fighter 5 Final Showdown е друго заглавие за двете конзоли на Microsoft. Това е най-новото от бойната серия на SEGA. „Ново“, разбира се, е условно казано – играта излезе през 2012 г.

За Xbox One получавате инди пъзела Death Squared и twin-stick шутъра Assault Android Cactus.

По сложната схема на Xbox Games with Gold, Assault Android Cactus ще е налична от 1 до 31 юли, Death Squared 16 юли до 15 август, Virtua Fighter 5 Final Showdown от 1 до 15 юли, а Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction от 16 до 31 юли. Объркахте се, нали? Просто следете календара и не пропускайте да свалите онова, което ви се струва дори малко интересно.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!