Ето как ще изглежда джойстика на PS5

2
2597

Няколко големи теча на PlayStation дадоха на феновете на Sony представа как ще изглежда следващата конзола и до колко революционен ще бъде наследникът на PS4.

Но сега нов концептуален видеоклип на PS5 даде още по-озадачаващ поглед върху многото подобрения, които Sony са направили по култовото устройство.

За да добиете представа за популярността на PlayStation, тук трябва да споменем, че досега Sony са продали над 100 милиона PlayStation.

 

Както можете да си представите, рендерът не е променил формата на основната конзола толкова много, дори ако основният корпус е малко по-закръглен в краищата от обикновено.

Наскоро благодарение на множеството течове получихме наистина детайлна представа какво да очакваме от Sony и видяхме иновативен V-образен дизайн, който раздели интернет потребителите на два лагера – едните се възхищаваха на естетичността му, докато другите бяха на напълно противоположния полюс – намираха го за крайно неиздържан естетически и дори грозен.

Сега търговската мрежа MediaMarkt Saturn е направила неофициален, концептуален видеоклип, на база всички съществуващи до момента течове и вътрешна информация, с което ни дава един още по-задълбочен поглед над предстоящата и дългоочаквана конзола на Sony.

Във видеото се споменават няколко хардуерни параметъра, които вече знаем – като например, че PS5 ще идва с вграден SSD диск, ray tracing и бърза обратна връзка на контролера.

Въпреки това, видеото споменава и няколко напълно непознати нови функции до момента, които не са потвърдени, но ако са достоверни, определено ще доведат до промяна на представите ни за PlayStation.

Например, една от характеристиките, която MediaMarkt Saturn предполага е използването на безжични подложки за зареждане в горната част на PS5.

Така когато пуснете контролера отгоре, когато приключите, ще зареждате подложката си. Без повече кабели. Това със сигурност е много напреднала функция, която със сигурност бихме приветствали, ако тя се появи действително.

Има и сензорен екран, вграден в Dualshock 5. Нещо, за което се говори в различни репортажи за спецификациите на Dualshock 5.

Въпреки много обсъждания за Backward Compatibility за PS5, ще бъдем много изненадани, ако следващият PlayStation успее да бъде съвместим с всички PlayStation игри и системи.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иван Михайлов
Иван Михайлов

Тоя концепт изобщо не ми допада, и без това батерията DS4 изкарва по-малко от тази на DS3 ако и сложат и екран съвсем ще клекне. За щастие май и от SONY мислят така защото заявения за патент дизайн за DS5 не само няма екран, но и липсва и лампата отпред. https://3dnews.ru/997929

boost
boost

джойстикЪТ