Ето кои са следващите игри, които се присъединиха към Xbox Game Pass

0
145

Макар и следващите игри, които станаха част от Xbox One и PC Game Pass да не са блокбъстъри, то поне сред тях се нареждат доста интересни инди заглавия, включително The Messenger и научнофантастичното приключение Observation.

Night Call

Първи в списъка влезе Night Call за Xbox One, който стана достъпен вчера, 24 юни. Тази игра се характеризира с необичайния си разказвателен характер, чието действие се развива в такси. Вие влизате в ролята на таксиметров шофьор и освен ежедневните си задачи, превозвайки пътници из различните краища на Париж, вие имате задачата да заловите убиец като събирате различни фрагменти от разговорите си с пасажерите и свържете събитията по методичен начин.

Observation

Днес Observation се присъедини към Game Pass за PC – този научнофантастичен трилър проследява случващото се около д-р Ема Фишър, която попада в безлюден космически кораб далеч от Земята, като единствената ѝ компания е изкуствения интелект, който поддържа системите на кораба. Нестандартното в тази игра, е че вие по-скоро управлявате AI, боравейки с разнообразните системи на кораба, а не самата героиня. 

The Messenger

Тези от вас, които си падат по неангажиращи гейминг преживявания може би ще намерят за интересен нинджа платформъра от Sabotage (още известни и с Ninja Gaiden) The Messenger. Играта най-накрая излезе за Xbox One; PC и Switch версиите се появиха през не толкова далечната 2018 г. The Messenger е класически 8-bit приключенски екшън, който изобилства от много забавни моменти, подкрепен с приятна динамика и аудио ефекти, които най-вероятно ще събудят у вас носталгията по “онова време”.

Streets Rogue

Последното заглавие в списъка е Streets Rogue, което е достъпно за PC и Xbox One. Играта включва произволно генериран град, който приканва играчите да изпълняват различни цели, биейки се, промъквайки се или хаквайки системи, за да достигнат до своята крайна задача. Вижте видеото по-горе.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари