Ето кои ще са безплатните PlayStation игри през януари

0
440

Sony реши да започне 2021-ва година с поредната порция безплатни игри за абонатите на PlayStation Plus. Засега все още са достъпни игрите Worms Rumble, Just Cause 4 и Rocket Arena, но те след няколко часа ще бъдат заменени от три не по-малко достойни заглавия за PS4 и PS5.

Първото януарско предложение за абонатите на PS Plus е приключенският блокбастър Shadow of the Tomb Raider. Това е последната част на новата трилогия за приключенията на Лара Крофт.

На второ място е приятно старомодната игра GreedFall от създателите на Bound by Flame и Technomancer.

За десерт (само за притежателите на PlayStation 5) се предлага симулатора на акула убиец Maneater.

Тези нови три игри абонатите на PS Plus могат да получат безплатно от 5 януари до първи февруари тази година. Малко ще се повторим, но дотогава все още могат да се изтеглят трите безплатни игри за месец декември.

Нищо сложно няма в изтеглянето на тези игри – достатъчно е да се посети онлайн магазина PS Store и да си избере играта, която е представена в списъка за месец януари. След това трябва да се натисне бутона за изтегляне и това е всичко. Но трябва да се има предвид, че когато абонаментът PS Plus свърши, тези игри ще бъдат блокирани. За да могат да бъдат отново играни е необходимо да се заплати месечния или годишния абонамент.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари