Ето кои ще са безплатните PlayStation Plus игри този месец

0
184

Sony обяви кои ще са безплатните игри за месец април за абонатите на PlayStation Plus. Преди време се появи информация, че Sid Meier’s Civilization VI ще бъде включена в този подбор, но сега стана ясно че не е. За сметка на това в списъка за месец април са включени други много известни проекти – Days Gone, Zombie Army 4: Dead War и PS5-версията Oddworld: Soulstorm. Потребителите на тази услуга ще могат да добавяте тези игри в собствената си библиотека за периода от шести април до 3 май тази година.

Days Gone е зомби екшън игра в отворен свят с елементи за оцеляване, взети от Bend Studio. В тази игра е включена история за байкъра и ловец на глави Дийкън Сейнт-Джон, който по време на зомби апокалипсиса е изгубил своята жена. Интересен момент тук е, че тази игра се дава на абонатите на PlayStation Plus почти веднага след излизането на версията за персонален компютър.

Zombie Army 4: Dead War е екшън игра от Rebellion, в която основната цел е да се изтрепват орди от зомбита. Сюжетът на този проект показва, как след победата на Хитлер неговите ходещи мъртъвци отново са се събрали под ръководството на мистериозен лидер. Главните герои отново трябва да поемат по пътя на борбата и да разберат какви са мистериозните обстоятелства на новото нашествия.

Oddworld: Soulstorm е платформър с елементи на пъзел, създаден от студиото Oddworld Inhabitants. В тази игра геймърите се превъплътяват във вече познатия Айб за борба срещу потисниците.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари