Ето списък с всички игри, които видяхме и предстои да видим на E3 2019 (от G до M)

0
267

В тази статия ще покрием всяка игра, която би трябвало да видим на конференцията E3 2019. Където можем, сме добавили датите на излизане и ще продължим да добавяме още игри, след като са били потвърдени или показани на конференцията. Ето ги и в списък по азбучен ред, а ако искате да видите повече информация за дадена игра, можете да я намерите по-надолу в статията. Отдолу ще пишем какво ново сме добавили във всяка редакция.

Бележка на автора: Статията е в процес на разработка. Поради големия брой заглавия, които са обявени досега и предстои да бъдат обявени, списъкът е разделен на няколко части. 

На тези линкове можете да намерите останалата част от списъка: A-F, N-S, T-Z

 

Gears 5

Това, че са махнали “of War” от името не променя факта, че това е петата Gears of War игра. Epic Games може и да са отишли на нови пасбища, но този co-op shooter изглежда продължава някои от мистериите, които бяха посяти от предните игри, като мотивацията на Kait и огърлицата ѝ на скакалец.

Get Packed

Ексклузивна игра за Stadia, но има порт за компютри, така че се брои. Когато комбинираш Overcooked с движеща се къща се получава тази игра.

Grandia HD Collection

Въпреки че преди месеци бяха казали, че ще излезе, пускането беше отложено тихомълком. Толкова тихомълком, че никой не знаеше, че е отложена. Grandia II може да се играе на компютър, но нас ни интересува повече първата Grandia.

Greedfall

Включете се в това fantasy/pirate RPG приключение, което според описанието, набляга върху „свободата и избора на играча“. Много игри твърдят това, но малко успяват да предложат избори, които реално да са от значение.

Gylt

Мислим, че тази технически се брои, тъй като ще можете да стриймвате Stadia игри на компютъра си, макар че Gylt ще я има само на Stadia. Тя е продукт на Tequila Works – създателите на Sexy Brutale – и е survival horror игра, в която младо момиче бяга от извънземни.

Halo Infinite

Шестата Halo игра в поредицата и първата, която идва за компютри след Halo 2, още по времето на Windows Vista. Тя ще е ексклузивна за Windows 10 Store, докато The Master Chief Collection ще може да се играе и в Steam.

Halo: The Master Chief Collection

Скорошен стрийм от 343 Industries показа Steam версия на играта, на която пишеше “E3 demo”, така че е твърде вероятно да видим информация не само за нея, но и за датата ѝ на пускане. Не е изключено и да се окаже „в магазините сега“ анонс на конференцията на Microsoft.

Keen

Да не се обърква с Commander Keen на 3D Realm, това е dungeon crawler, на който контролите са като на плъзгащите пъзели, но е с повече избиване на зомбита.

Killer Queen Black

Базирана на аркадна игра, Killer Queen Black трябваше да излезе миналата зима, но стартът ѝ беше отложен. Изглежда, че тук идеята е да „крадеш храна от другия кошер и да не умираш“

Knife Sisters


Тази игра вече е излязла и не мисля, че можем да го обясним по-добре, от страницата ѝ в Steam: “Knife Sisters е тъмно парче от историята на живота. Еротична визуална новела за натискът от връстниците, манипулация, любов, обсебване и BDSM. Последвайте небинарният Лео през 6 седмици изпълнени с емоции, тайни ритуали и нестандартен секс.“ (Изглежда, че BDSM сцените са по избор).

Lemnis Gate

Известна преди като Convergence, това е turn-based first person shooter, при който всеки рунд създава нов герой в 30-секунден цикъл, който взаимодейства с героите от останалите рундове. Разработчиците го наричат „четириизмерен геймплей“.

Lost Words: Beyond The Page

Сладурски platformer, в който използвате думи, за да прелиствате страниците в дневник. Ще можете да използвате думите, за да правите избори, които после да изживеете повторно в сцени, които се разиграват пред вас докато ги описвате. Ще можем да отворим първата страница по някое време през 2019.

Madden NFL 20

Ежегодното издание на американски футбол на EA Sports ще е налично в магазина на EA на 2 август 2019.

Marvel’s Avengers

Освен този тийзър трейлър, фактът, че не знаем почти нищо за играта базирана на Marvel’s Avengers на Crystal Dynamics и Eidos Montreal’s е поразителен. И като добавим, че идва точно след огромния успех на Avengers: Endgame, тази може да се окаже доста добра.

Monster Hunter World: Iceborne


Нови чудовища за трепане в чисто нов снежен пейзаж за Monster Hunter: World? Запишете ме! Трябва да сте поне Hunter Rank 16, за да го играете, така че ако сте заинтересовани, отидете да си я вземете от Steam

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за