Ето списък с всички игри, които видяхме и предстои да видим на E3 2019 (от N до S)

0
263

В тази статия ще покрием всяка игра, която би трябвало да видим на конференцията E3 2019. Където можем, сме добавили датите на излизане и ще продължим да добавяме още игри, след като са били потвърдени или показани на конференцията. Ето ги и в списък по азбучен ред, а ако искате да видите повече информация за дадена игра, можете да я намерите по-надолу в статията. Отдолу ще пишем какво ново сме добавили във всяка редакция.

Бележка на автора: Статията е в процес на разработка. Поради големия брой заглавия, които са обявени досега и предстои да бъдат обявени, списъкът е разделен на няколко части. 

На тези линкове можете да намерите останалата част от списъка: A-F, G-M, T-Z

Overpass

Предизвикателни трасета и стръмни планини са препятствията в тази офроуд симулация. Тя включва кариерен режим, в който трябва да се представите забележително, за да привлечете спонсори, както и multiplayer състезания, за да покажете колко сте добри всъщност.

Paranoia: Happiness Is Mandatory

“Ако си щастлив и го знаеш, плесни с ръце!“ [ПЛЯСКАНЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО]. Ако ви е харесал дистопичният свят на We Happy Few, то новата RPG игра на Cyanide Studio и Black Shamrock ще ви хареса.

Planet Zoo

От създателите на Planet Coaster идва игра, където създавате зоопарк, в който помагате за опазването на едни от най-застрашените видове на земята. Дано са добавили опция да пуснете животните обратно в природата, вместо да ги държите за забавление на посетителите до края на живота им. Ще можем да я видим на компютрите си през есента на 2019.

Psychonauts 2

Дебютната игра на Double Fine най-накрая получава продължението, което заслужава. Този 3D platformer изглежда замесен от същото тесто като първия, което би означавало, че ни чакат доста странни светове за изследване.

Relic Hunter Legend

Multiplayer shooter от създателите на Chroma Squad и Dungeonland, в който ще стреляте по много зли патици и ще се криете зад прикритие. Има и босове за трепане, но ще трябва да изчакате до първата четвърт на 2020, за да я пробвате в Steam Early Access.

The Riftbreaker

Скочете в меха си и защитете лагера си от чудовищата на този нов свят в този tower defence/twin-stick shooter от EXOR Studios. Има още много да чакаме докато я видим, тъй като ще излезе по някое време през 2020.

Rocket Arena

3в3 игра, в която се стреляте едни други с ракети. В момента върви затворена бета, но след това ще излезе в Steam безплатно.

Scavengers

Scavengers ви позволява да влезете в ролята на член от екипаж, нагърбен с мисията да търси забравени реликви от миналото в свят, който е в ледения хват на нова ледена епоха.

Skatebird

Представете си Tony Hawk’s Pro Skater, само че вместо с някой произволен тип играете като птичка. Вярно, че е папагал, а не някой величествен хищник, но пък нивата са в нечия къща, в която предметите са подредени така, че да образуват миниатюрен скейт парк.

The Sims 4

След като страшният и изпълнен с извънземни свят на Strangerville беше добавен към The Sims 4, е доста вероятно появяването ѝ на Е3 да означава нов експаншън.

The Sinking City

В планините на лудостта, този психологичен хорър е вдъхновен от работите на H.P. Lovecraft и включва обичайните заподозрени – пипала, излизащи от морето и дори самият Ктулу. Ще можем да я играем на 27 юни 2019.

Sniper Elite VR

Имали ли сте желанието вие да сте снайпериста, но да сте открили, че вече ги няма игрите Silent Scope? Имате ли VR? Тогава Sniper Elite VR е точно играта, която търсите!

Spitlings

Co-op arcade plaformer, в който трябва да плюете по неща. Стилът на дизайн е сладък, но не е лесен за гледане.

Starstruck

Музикално приключение, в което изследвате диоарама, свирейки музика в група или в ролята на всемогъща ръка, която може да промени света към по-добро или към по-лошо.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Още едно голямо заглавие от EA, този път е Star Wars играта на Respawn Entertainment, която беше показана на Е3 миналата година.

Stranger Things 3: The Game

Съвпадаща с излизането на Сезон 3 на Stranger Things, това е игрова адаптация на хитовия Netflix сериал.

Super Buckyball Tournament

Тази игра напомня много на Rocket League, или ако се върнем назад до дните на Xbox Live – Grifball от Halo 3. Този път играете като хора с невероятни сили.

Super Crush KO

Едно момиче трябва да спаси котката си като удря много роботи в лицето. Храната, която ядете, ви дава специални сили, включително и пушка, която стреля с лазерен лъч.

 

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за