Ето списък с всички игри, които видяхме и предстои да видим на E3 2019 (от A до F)

0
691

В тази статия ще покрием всяка игра, която би трябвало да видим на конференцията E3 2019. Където можем, сме добавили датите на излизане и ще продължим да добавяме още игри, след като са били потвърдени или показани на конференцията. Ето ги и в списък по азбучен ред, а ако искате да видите повече информация за дадена игра, можете да я намерите по-надолу в статията. Отдолу ще пишем какво ново сме добавили във всяка редакция.

Бележка на автора: Статията е в процес на разработка. Поради големия брой заглавия, които са обявени досега и предстои да бъдат обявени, списъкът е разделен на няколко части. 

На тези линкове можете да намерите останалата част от списъка: G-M, N-S, T-Z

Aground

Пикселизирана RPG survival игра, в която строите град от нищото. Към края ще можете да строите неща като коли, космически кораби, както и да летите на гърбовете на дракони. Можете да я намерите в Steam Early Access.

 

Anthem

Anthem може да не е шедьовърът, на който BioWare се надява, но това няма да спре EA от това да ни каже какво ще има в shooterа им с джетпакове.

Apex Legends

Това е battle royale-ът, който за кратко време успя да настигне Fortnite по брой играчи. Въпреки че от тогава до сега популярността ѝ е спаднала, EA най-вероятно имат още детайли за бъдещите обновления. Ако желаете, можете да я играете още сега

 

Ary And The Secret of Seasons

Това е 3D action platformer, където можете да променяте сезоните, да дърпате предмети с въже и да накарате цял клан от хиени да откачи само като почукате на врата

 

Baldur’s Gate III

Ето това вече е голяма изненада. Тийзър трейлърът показва завръщането на злокобното присъствие на вратата на Baldur, с намерението на поглъщането ѝ отвътре навън, заразявайки всичко, което остава в Forgotten Realms. Съдбата им лежи във вашите ръце.

 

Bear With Me: The Lost Robots

Noir adventure игра, в която един мечок е сърдит детектив в град пълен с корупция. Това е пълна колекция, която включва и чисто нова предистория – The Lost Robots. Решете случая на 9 юли 2019.

 

Bee Simulator

Станете част от по-голяма мрежа, докато събирате нектар за доброто на кошера. Играта включва PVP и co-op режим, за да търсите изход от лепкави ситуации с приятелите си. Роякът ще кацне в Steam по някое време през 2019.

 

Black Desert Online

Тъй като ще видим Black Desert Online на E3, вероятно някой нов експаншън към изненадващо популярното MMO ще бъде обявен. Ако сте заинтересовани, можете да се качите на борда още сега

 

Borderlands 3

Дългоочакваното продължение на Borderlands 2 ще влезе с гръм и трясък. Действието се развива в няколко свята, където има всякакви странни откачалки, които да стреляте с почти безкрайния си арсенал от оръжия – включително и някои с крака. Ще излезе на 13 септември 2019.

 

Boyfriend Dungeon

Dungeon crawler, където в по-тихите моменти оръжията ви се превръщат в хора, с които можете да излизате? Не е най-абсурдната идея за dating sim, която сме виждали, но все пак, нищо не може да бие Hatoful Boyfriend по сюрреализъм.

 

Cyberpunk 2077

Може би това е най-голямата игра от шоуто, за която знаем досега. Огромното ѝ влияние беше показано на малка публика на E3 2018, а кога ще излезе ли? – „Когато е готова.“, но дали това ще е скоро?

 

Darksiders Genesis

Последният конник на Апокалипсис – Strife – най-накрая има своя собствена игра, но тя се различава доста от останалите и напомня повече на Diablo, отколкото на предишните Darksiders.

 

Destiny 2

Нов експаншън от Bungie, които вече разработват Destiny 2 сами, след като се отделиха от Activision Blizzard. Трейлърът определено отдава мрачен, зловещ тон, тъй като изглежда, че нещо се пробужда от луната.

 

Dicey Dungeons

В най-новата игра на Тери Канавах подреждате тестета и хвърляте зарчета, за да победите чудовища в различните пещери и тъмници, които ви очакват. А споменахме ли, че вие също сте зарчета?

 

The Division 2

От пускането на The Division 2 досега имаше доста обновления и засега се справя доста добре. Но следващото голямо нещо са рейдове. Ако още не сте почвали играта, не е късно да станете част от Дивизията.

 

Doom Eternal

Другата голяма игра, поне според нас, е продължението на id Software на легендарната DOOM. От анонса ѝ досега сме видяли малки парченца от нея, а от видеото можете да добиете представа за това, което ви чака.

 

Dying Light 2

Продължението на Techland на тяхната parkour zombie survival игра – Dying Light – включва доста значителни промени в околната среда според вашите избори в мисиите. Няма да има две еднакви превъртания, с изключения на частта, където бягате от зомбита.

 

El Hijo

Представете си уестърн от спагети, където трябва да избягвате конфликта като се промъквате около монаси. Последно я видяхме на EGX Rezzed и изглеждаше доста добре.

 

Evil Genius 2

Гениите зад сериите Sniper Elite ще разкрият пъклените си планове за предстоящото продължение на симулатора на Бондовски злодей. Най-накрая ще можете да прикрепите лазери към челата на акули – мечта на всеки уважаващ себе си злодей.

 

Farmer’s Dynasty

Ако не си падате по бягането от зомбита, може да пробвате да отглеждате зеленчуци, да ловите риба и да се разхождате по селските пътеки с любимите ви хора, и дори да отгледате следващото поколение фермери. Нещо подобно на Stardew Valley, но по-реалистично. Можете да я намерите в Steam Early Access

 

 

Final Fantasy XIV – Shadowbringers

Анонсирано по-рано тази година, последния експаншън за Final Fantasy XIV е почти апокалиптичен по природа, тъй като ангели носят възторг в света на Eorzea.

 

For Honor

Интерпретацията на Ubisoft за Най-смъртоносния воин е на пазара от няколко години и изглежда, че нямат намерение да спират скоро с новото съдържание. Може би ще видим нова фракция или просто нови герои? Как ще се справя с новата конкуренция в лицето на Mordhau? Времето ще покаже.

 

Fortnite

Ама естествено, че ще видим Fortnite на E3. Че как иначе? От трейлъра можете да предположите кои ще са новите неща в Сезон 9.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за