Ето списък с всички игри, които видяхме и предстои да видим на E3 2019 (от T до Z)

0
403

В тази статия ще покрием всяка игра, която би трябвало да видим на конференцията E3 2019. Където можем, сме добавили датите на излизане и ще продължим да добавяме още игри, след като са били потвърдени или показани на конференцията. Ето ги и в списък по азбучен ред, а ако искате да видите повече информация за дадена игра, можете да я намерите по-надолу в статията. Отдолу ще пишем какво ново сме добавили във всяка редакция.

Бележка на автора: Статията е в процес на разработка. Поради големия брой заглавия, които са обявени досега и предстои да бъдат обявени, списъкът е разделен на няколко части. 

 

На тези линкове можете да намерите останалата част от списъка: A-F, G-M, N-S

Through the Darkest of Times.

Стратегична игра, в която сте част от щаба на съпротивата срещу нацистите по време на управлението им.

Trine 4: The Nightmare Prince

Изглежда, че в четвъртото си издание Trine ще се върне към корените си. Засега сме видели само 7 минути геймплей, но изглеждат обещаващи. Надяваме се да не е много прибързано пускане, въпреки факта, че излиза през есента на 2019.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint

Следващото издание в поредицата на отборния shooter Ghost Recon призраци се бият срещу призраци, използвайки кал, за да прикрият следите си и дронове като кошмар, който винаги трябва да се има предвид. В нея също участва и Джон Бърнтал – Шейн от Живите Мъртви – като лошия, което си пасва доста добре.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Със Сезон 2 от Година 4 в тестовите сървъри, вече знаем доста за това, което ще видим в Rainbow Six Siege. Вероятно ще видим нови оператори и карта добавени в играта по време на конференцията на Ubisoft.

Wasteland 3

Преди Fallout беше Wasteland и изглежда, че Wasteland 3 иска да доведе зимата в апокалипсиса. Очаквайте да се изправите срещу бандити канибали и да изследвате замръзналия пейзаж. Засега няма информация кога ще излезе.

Watch Dogs Legion

Най-лошо пазената тайна на E3 2019, която се знае от години. Така че не е изненадващ факта, че ще видим Watch Dogs Legion на E3.

Wave Break

Wave Break е резултатът от смесването на електро-синт музика от 80-те в джет-ски състезателна игра. Ярка, пълна с неон и изключително глуповата на външен вид, докато в същото време е привлекателна и за феновете на Tony Hawk Pro Skater.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Базирана на World of Darkness на White Wolf, въпреки че не е създадена от екипът зад Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, тази игра е от същия екип, който създава Paranoia: Happiness is Mandatory. Досега не сме виждали играта изобщо, така че можем да предположим, че още е доста далеч.

WRC 8 FIA World Really Championship

За финал приключваме със Световния рали шампионат, с всичките му офроуд трасета, рязко променящо се време и навигатор, който ти крещи инструкции в ухото. Ще можем да я видим през септември 2019.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за