Жан-Франсоа Дюга не е доволен от Deus Ex: Human Revolution

0
24

Вчера се състоя американската премиера на Deus Ex: Human Revolution, която беше посрещната изключително добре от критиката. Средният бал на играта за всичките три платформи към момента е 89/100.

Ръководителят на разработващият екип Жан-Франсоа Дюга(Jean- Francois Dugas) призна, че самият той не е доволен напълно от крайния резултат:

В интерес на истината изкуственият интелект не се получи на 100%, както ни се искаше. Но считам за нормално всеки разработчик да има забележки към някои елементи от играта си, които да иска да подобри.

„Ако трябва да говоря конкретно за този жанр, в който е необходимо да се направи игра, обединяваща стелт елементи и екшън, считам, че повечето геймъри ще останат напълно доволни от крайния резултат”.

В Deus Ex: Human Revolution влизате в ролята на специалиста по сигурността Адам Дженсън, нает да ръководи охраната на една от най-напредничавите биотехнологични компании в САЩ. Задачата му е е да съхранявате фирмените тайни, но когато отряд от спецчастите нахлува и избива учените, които трябва да защитава, всичко се променя. Той е ранен тежко при атаката и няма друг избор, освен да бъде механично подобрен и скоро започва да търси следи по цялото земно кълбо, без да знаете какво го очаква.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за