fbpx
6.7 C
София

Забавиха дебюта на Syberia 3 за 2017

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.

Без съмнение, продължението на емблематичните серии на Беноа Сокал Syberia в лицето на Syberia 3 беше едно от най-чаканите заглавия тази година. Оказа се обаче, че верните фенове на играта ще трябва да почакат още няколко месеца, след като Microids публикуваха тази седмица информацията, че играта няма да излезе, както се очакваше, на 01.12.2016г., а през първото тримесечие на следващата година. От съобщението става ясно, че разработчикът има желание играта да посрещне високите очаквания на геймърите, но за изпълнението на тази цел ще им е нужно още малко време.

„Очевидно е, че съм разочарован от забавянето на играта, тъй като имаме желание да пускаме игрите си веднага след приключване на работата по основната история, но също така чувствам облекчение, че Microids решиха да забавят дебюта на играта, тъй като е от ключово значение играеюите да получат възможно най-доброто преживяване. Освен това, решихме да добавим допълнително синематични елементи, допълнителни възможности в правените избори, както и нови езици при озвучаване на героите, което представлява значителна работа за екипа“, обяснява Сокал.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини