Забавиха излизането на Psychonauts 2 за следващата година

0
106

По време на тазгодишното издание на Е3 видяхме най-после повече от Psychonauts 2, когато Double Fine направиха своето участие, съвместно с Microsoft, на които студиото стана първостепенен партньор и част от игровите компании, които Редмънд не спира да придобива в последно време. Самата игра няма да излезе, както се очакваше – тази година, а през 2020. Това стана ясно от страниците на играта в краудфъндинг платформата Fig, откъдето тръгна нейния път. Новината дойде от самия шеф на студиото Тим Шафер, който допълни, че Psychonauts 2 ще излезе за всички предварително анонсирани системи и платформи.

„Не би трябвало да има други забележими промени за всички вас, поне за известно време с едно малко изключение: целта ни за излизането на играта вече е следващата година“, споделя Шафер. „Знаем, че винаги е разочароващо да трябва да чакате малко по-дълго, но вие сте изумителни, разбиращи приятели, които – подобно на нас – искате играта да е възможно най-добра. Така че се надяваме, че разбирате“.

Psychonauts 2 ще продължи историята на Разпутин, оттам-откъдето свършва оригиналната игра от 2005. Раз най-после е сбъднал своята мечта и посещава мистериозното седалище на психонавтите, секретния корпус от екстрасенси, служещи като тайни агенти на държавата. Пристигнал там обаче той бързо разбира, че може би психонавтите се нуждаят повече от него, отколкото той от тях.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за