Забавиха излизането на Total War: Three Kingdoms

0
75

По-малко от месец преди да излезе Total War: Three Kingdoms, нейните създатели обявиха, че дебютът ѝ ще се отложи. Това обявиха официално от Creative Assembly и SEGA в специално съобщение за пресата. Така, вместо на 07.03, играта ще се появи на 23.05.

„Ние сме късметлии да сме в позицията да можем да правим правилните неща за нашите игри и в този случай, това означава да отделим повече време, за да приготвим всичко, както трябва за вас. Важно е да ви поднесем игра, на която да се насладите в пълнота и сме изключително развълнувани да ви покажем какво сме ви приготвили“, пише Роб Бартоломю, бранд директор в CA.

„Има някои революционни характеристики, които налагаме и всичко изглежда много добре. Но това, което искаме ние е всичко да изглежда страхотно. Така че местим датата на излизане за 23-ти май 2019. С Three Kingdoms, ние излизаме на едно изцяло ново ниво на сложност. Именно заради това, ние се нуждаем от още малко време, за да се уверим, че тези системи работят по начина, по който трябва да работят и ще могат да ви дадат Total War преживяването, което ви толкова търпеливо очаквате“.

Новината за забавянето на излизането на играта идва няколко дни, след като беше представен един от основните герои в играта и неговата фракция – тиранинът Донг Жуо. Междувременно, вчера излезе нова част на уеб комикса по Three Kingdoms, който ви въвежда в света на играта. Може да го разгледате тук.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за