Забавиха Friday the 13th: The Game

1
50

Преди няколко седмици, един от създателите на кървавото приключение Friday the 13th: The Game Уес Келтнър нахвърли своите размишления относно как би могъл да работи сингъл-плейъра в играта, една от най-желаните характеристики в предстоящата игра, отдаваща почит към класическите слашър филми.

Е, такъв ще има, обявиха Gun Media на страницата на проекта в Kickstarter, но той си идва на определена, цена: студиото ще отложи излизането на играта, за да го осъществи. Така вече играта ще дебютира през пролетта на следващата година, вместо, както трябваше – този месец. Така разработчикът IllFonic ще има не само време, за да подготви сингъла, но и да дооправи малките проблеми с мултиплейъра. И има и още, разбира се. Разбираме, че макар и играта да излезе през пролетта, сингълът ще се появи едва през лятото.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Agentpat™ Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Agentpat™
Agentpat™

Опитват се да съживят тази, още не излязла, а вече мъртвородена, тъпотия! Смятайте как се прави сингъл кампания за 7-8 месеца? Ще падна от смях! Още от сега предвкусвам провала на тази показна жестокост, наречена: Friday the 13th: The Game.