На феновете на емблематичната поредица Uncharted сигурно вече цялата тази одисея с филма по играта им е забавна. След смяна на шестима режисьора и дразнеща неяснота около актьорския състав на филма, единственото сигурно нещо около него изглеждаше датата му на излизане. Но както и предположихме при новината за последната смяна на режисьорския стол, вече и тя не е сигурна. Филмът няма да излезе, както беше планирано: на 18.12.2020, а на 05.03.2021, предава Hollywood Reporter.

Филмът, базиращ се на изключително популярните серии за PS3 и PlayStation 4 на Naughty Dog си има своите звезди – Том Холанд в ролята на Дрейк и Марк Уолбърг – на неговия ментор Съли. Но няма този късмет с режисьорите си, които не се задържат много на позицията си. За последно, в края на миналата година стана ясно, че Дан Тахтенбърг (10 Cloverfield Lane) ще бъде заменен от станалия известен с „Бъмбълби“ Травис Найт. Но и той няма да бъде режисьор на филма. Найт беше шестото име, което се спрягаше за позицията от 2011, когато стана ясно, че работата по филма ще се ръководи от режисьора на „Дневника на оптимиста“ (Silver Lining Playbook) Дейвид О. Ръсел. А вече имаме и седмо име, свързващо се с горещия стол. Това е режисьорът на Venom и Zombieland Рубен Флайшър. Новината обаче е все още в сферата на слуховете.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари