Мине, не мине време и се появява „новина“, че се работи по нов Silent Hill, но такъв така и не излиза година след година. Дали въобще ще излезе някога такъв? Може би по-скоро, отколкото очакваме? Тези дни японците от Konami обявиха какво ще представят на Tokyo Game Show, където ще направят анонс на нова игра от известна тяхна поредица. Разбира се слуховете не закъсняха. Нов Metal Gear Solid или Castlevania, Suikoden, а може би така чаканата нова игра от света на Silent Hill? Ще трябва да почакаме до 16-ти този месец, когато и ще се осъществи въпросния анонс.

„Актьорът Юки Каджи е поканен на сцената, за да представлява почитателите на световноизвестни серии и анонсира нова игра на Konami“, цитират PlayStation Lifestyle страницата, където Konami представя своята програма за Tokyo Game Show. Вземайки предвид огромния каталог от заглавия на студиото е трудно да се предскаже какви точно ще анонсира Каджи. Въпреки множеството слухове през годините за нов Silent Hill или Metal Gear, Konami не коментират нищо по въпроса. Присъствието на „световноизвестни“ обаче навежда на мисълта, че не става дума за някое заглавие за местна консумация.

PlayStation Lifestyle привеждат това, че Каджи озвучава герои в две игри от света на Suikoden, но начина, по който е написано сочи, че по-скоро става дума за серии, в които той не е вземал участие.

В друга новина, свързана с изложението в японската столица, стана ясно, че участие в него няма да вземат Sony. В края на миналия месец беше представен и графикът на изложението, което ще се проведе от 15.09 до 18.09. За сметка на това там ще бъдат Microsoft, както и Capcom и Konami, 505 Games, Level-5, Square Enix, Koei Tecmo и SEGA.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!