fbpx
5 C
София

Задава се нов Silent Hill

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Фенове на качествения хорър, пригответе своето търпение, тъй като се задава нова игра по култовите серии Silent Hill.

Анонсът за предстоящата игра бе направен по време на тазгодишното изложение Gamescom. Хората, натоварени със създаването на продължение на кървавото сладко изкушение няма как да са по-подходящи – Хидео Коджима (Metal Gear Solid) и кинаджията Гилерме дел Торо, познат ни като режисьор на „Гръбнакът на дявола“, „Лабиринта на фавна“ и „Хелбой“.

„Татко беше такава досада. Всеки ден той ядеше една и съща храна и се обличаше по един и същи начин, играейки едни и същи игри. Да, такъв тип човек беше той. Но един ден той взе, че ни уби всички. Той не можеше даже и в това да прояви оригиналност. Не се оплаквам. Така или иначе умирах от скука. Но познайте какво. Аз се връщам. И си нося играчките с мен“, четем от написаното в клипа, след което виждаме на преден план звездата от The Walking Dead Норман Ридъс, вървящ по малка улица (предполагаемо, намираща се в Silent Hill).

Още в края на 2012-та, Коджима сподели, че за него би било удоволствие да направи продължение на сериите. „Мисля, че те (сериите) трябва да продължат и бих се радвал да помогна за продължението им, и ако мога да помогна чрез използването на технологията зад Fox Engine (MGS5, FM 2014, FM 2015), то тогава за мен ще е удоволствие да участвам“, сподели той преди две години на Eurogamer Expo.

Все още не се знае повече за новото издание на хорър-сериите, но във филмовата енциклопедия IMDB вече се появи анонс за играта, като е посочена и дата за излизането й: 2015г. Когато и да се появи точно, имената на Коджима и дел Торо обещават, че това ще е нещо специално. А феновете на филмовите серии, вече почваме да се надяваме и на продължение на филмовата адаптация по успешните серии, особено ако нов проект по Silent Hill е ръководен от мрачния гений на Гилерме дел Торо.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Agentpat™
Agentpat™
7 години

Като се знае, какъв перфекционист е Коджима, то значи, че новата част няма да излезе преди 2016-та.
Надявам се, обаче, новия Sillent Hill да не прилича по нищо на последния Metal Gear.

Нови ревюта

Подобни новини