Задава се нов Tomb Raider

2
615

През лятото на тази година се появи слух за нова игра по Tomb Raider. Появилите се впоследствие спекулации бързо превзеха Интернет, но реално нищо не беше сигурно. До тази седмица, когато Square Еnix се появиха в Twitter, за да оповестят официално нова игра за Лара Крофт.

„Нова игра по Tomb Raider се задава. Подтикнати от идеята ни да поставяме играчите вингаи на първо място, искаме да ви кажем, че няма да мине много време между официалното разкриване и времето, в което ще можете да започнете игра. Пътуването ни заедно ще започне в началото на на 2018. Нямаме търпение просто да ви отведем на решаващото пътешествие на Лара Крофт“, написаха от студиото в социалната мрежа.

Доста са неизвестните около тази игра, но може да поспекулираме малко. Като например да предположим, че играта ще излезе някъде около филмовата адаптация на Tomb Raider, което ще се случи през март следващата година. Последната игра от поредицата, Rise of the Tomb Raider, се превърна в любима на мнозина и обра овациите на публика и критици, но сбърканият лицензионен модел, който продиктува накъсани дати на излизане за отделните платформи, не свърши добра услуга на заглавието.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари