Запознайте се с Booster Trooper

0
35

Запознайте се с новото предизвикателство на гйем сцената – Booster Trooper. Играта е разработена специално и само във версия за РС. Тя е дело на дизайнерите и разработчиците от гейм студиото DNS Development. То е вече познато на аудиторията с редица свои приключенски заглавия. Сред тях са Twin Sector, втората част на Sacred, Alien Nations, Shogo, Vasco da Gama, както и екшън играта за стрелба от първо лице Rage Hard.

Booster Trooper съчетава в себе си най-доброто от старите ретро игри с новите модерни гейм заглавия, предназначени за мултиплеърна игра. Booster Trooper ще пристигне с ненатрапчив хумор, интересна сюжетна линия и динамичен геймплей. Интерфейсът на играта е достъпен, а контролите – лесни за разучаване, така че тя е подходяща за всякакви възрасти и типове геймъри. Очакват ви интензивни сражения и битки, в които трябва да постигнете победа на всяка цена. За тази цел ви се предлага богат арсенал от оръжия и разработени тактики.

Основното в Booster Trooper е да преминете през всеки маршрут, очертан от обширните и детайлизираните карти, които ви се предлагат. Общо те са осем на брой. По пътя си ще срещате всякакви врагове. От тях вие трябва да се пазите, но и да побеждавате с различни хватки, оръжия или лични стратегии. Геймплеят на Booster Trooper е създаден така, че ви дава възможност за избор дали да играете срещу истински хора в онлайн режима, или срещу ботове. Онлайн можете да играете с още максимум 11 души, като резултатът ви ще бъде сравняван с този на останалите в специалната вградена рангова система. Предлагат ви се разнообразни режими, сред които е и кооперативният, както и за поставяне на лични рекорди.

Booster Trooper навлезе в етапа си на предварителна версия. Всеки, който желае да тества играта, може да влезе в официалния форум на играта и да се запише за участие тук.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари