Започва снимането на филма по играта Hitman

6
2

След като много гейм студиа направиха игри по популярни филми, филмовите студиа решиха да отговорят като направят филми по различни доста популярни игри. Поредната игра, която ще стане на филм е Hitman. Играта на Eidos ще бъде филмирана от 20th Century Fox. Интересното е, че трилърът започва снимки още тази седмица в София. Според режисьора Ксавиер Генс столицата ни е идеална за снимките на по-голямата част от сцените. Все пак той добавя, че във филма, който се очаква да се появи през 2008 ще има сцени и от Истанбул, Санкт Петербург, Йоханесбург и Лондон. Главната роля на гологлавия Агент 47 ще бъде изиграна от Тимоти Олифант, а антагониста ще бъде Дъгри Скот, популярен от сериала „Отчаяни съпруги“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

6 коментара за "Започва снимането на филма по играта Hitman"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Rx-Ende
Rx-Ende

Следващата седмица съм в София и се надявам да видя актьора, играещ агент 47 на някои снимки! =) Тоя пич ми е кумир! Промъква се, промъква се и храс! Прерязва нечие гърло..Yee

lyubohar
lyubohar

Хубав кумир си си избрал, браво.

the_best
the_best

Защо не наеха Jason Statham? Този пич беше идеален за ролята.

p0inte
p0inte

Защото не може един и същи човек да играе в абсолютно всички екшън продукции, а и най-вероятно е зает с някой друг филм.

DigitriX
DigitriX

А на мен много ми се искаше да направят филм по Max Payne… :sobbing:

SilTech
SilTech

Тази игра е велика, дано не осерат филма.