Започнаха продажбите на играта Hard Reset Redux

0
3

Точно както бе обещано, в края на миналата седмица започнаха продажбите на новата подобрена версия на екшън-играта Hard Reset.

 

Всъщност, това си е същата Hard Reset, но в тази версия дизайнерите са подобрили графиката, балансирали са геймплея, добавили са нови и по-интересни противници, както и ново оръжие – интересно попадение е кибер катаната от Shadow Warrior. Това не е за учудване, понеже геймърското студио Flying Wild Hog създаде както Hard Reset, така и Shadow Warrior.

Има и бонуси. До 10-ти юни включително, новото издания се продава с 10% отстъпка. Може да не е много, но не е и нищо. Но създателите на Hard Reset Redux имат и много по-щедро предложение. Ако в Steam-акаунта ви е записана оригиналната Hard Reset, то в този случай като верен фен на студиото получавате цели 85% отстъпка. Същата отстъпка важи и за всички собственици на Shadow Warrior от 2013 година.

 

Неотдавна се появи и видеоклип, в който се сравнява графиката на Hard Reset Redux с оригинала. Гейм-енджинът на играта, който е създаден от самите Flying Wild Hog, сега е оптимизиран и играта е осезателно по-гладка и по-бърза. Но геймърите, които сравниха двете игри казаха, че някои от елементите на оригиналната Hard Reset отсъстват в новата Hard Reset Redux.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за