Започнаха продажбите на първото платено DLC за Dying Light

0
31

Полското гейм-студио Techland сподели плановете си за своите DLC, които допълват и разширяват възможностите на играта. Всички допълнения могат да бъдат получени чрез годишен абонамент, който струва 20 американски долара.

Вече излезе първото DLC с име Cuisine & Cargo за персонални компютри, PlayStation 4 и Xbox One. Допълнението добавя две нови мисии в играта, в които геймърите попадат в здания със заковани в началото на зомби-апокалипсиса врати и прозорци.

През месец март ще излезе допълнението Ultimate Survivor Bundle, включващо три специални униформени екипа и четири чертежа за създаване на умопомрачителни видове оръжие. Третото и последно DLC ще излезе през месец май тази година и се нарича The Bozak Horde. Това допълнение може да се играе като самостоятелна мисия и в многопотребителски режим. Геймърите ще се окажат в стадион и ще отбиват атаките на агресивни тълпи от разнообразни противници. Финалната битка е срещу загадъчния психопат Бозак.

Dying Light излезе като цифрова версия в края на януари, а дискове с играта трябва да се появят след един месец, тоест в края на февруари. Като компенсация на закъснението създателите на играта предлагат на предварително платилите играта, Cuisune & Cargo и Ultimate Survivor Bundle безплатно.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари