Започна бетатa на Diablo 3

9
20

Преди броени часове по форумите на Blizzard започнаха да се появяват играчи, твърдящи, че са получили ключа си за бета теста на Diablo 3 и почти моментално започнаха да се появяват първите онлайн клипове, демонстриращите на живо клане на демони и скелети.

Няма нужда обаче да проверявате акаунтите си за ключ, тъй като това е Friends & Family Beta. С други думи единствено няколкостотин играчи близки на компанията са успели да се доберат до бетата. Добрата новина е, че за разлика от всяка друга Friends & Family бета на Blizzard, тази не включва споразумение, в което се забранява пускането на информация за играта. Точно поради тази причина десетки хиляди геймъри в момента наблюдават късметлиите в сайтове като Justin.tv и ustream.tv.

Почти моментално представителят на Blizzard Bashiok спомена, че F&F бета тестът няма да бъде дълъг и „съвсем скоро“ се очаква да се разпратят и поканите към останалите играчи.

Вчера пък из фен форума Diablofans.com се появи линк към самия клиент на бета теста. Всеки може да го изтегли без никакво притеснение от тук напълно безопасно. Линкът се появи и на официалните форуми на играта, но не бе докосван от модератори, тъй като на компанията е ясно, че няма как анонимни играчи да се докопаят до играта, без акаунтът им да бъде одобрен за бетата.

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
9 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Kojack
Kojack

🙂

frozener
frozener

Веднага тегля! От колко време я чакам.

Evolutionn
Evolutionn

Ще изтеглиш кое? :))))

kilara
kilara

Самият клиент може да си изтеглиш ама като нямаш акаунт одобрен за бетата няма как да играеш.

rofff
rofff

Така е, а на нас простосмъртните ни остава само да чакаме излизането на цялата игра 🙂 Иначе самата игра изглежда ненормално!

frozener
frozener

Трябва да сте одобрени за бетата иначе няма да получите ключ !!!

Evolutionn
Evolutionn

Така е.. И на това отгоре ще трябва да плащаме да играем.

stormofblood
stormofblood

Нормално както при Старияткрафт 2, ключове първо на медиите и отбрани лица, след това ще се раздадат повече… За да сте сигурни, че ще получите ключ регистрирате се за такъв и когато пуснат такава опция и готово.
Голям фен съм на 2-ката пък ще видим 3 как е.. само да не са я нашарили много, че от това което виждам досега не ме радва.

BaRdOmEtOoX
BaRdOmEtOoX

Работят върху sandbox, който до дни ще е готов. Така, че тъй или иначе всеки ще бутне играта дори и без ключ. 🙂