Защо РС версията на Deus Ex: Human Revolution е най-добрата

1
41

Напомняме, че за РС версията на играта Deus Ex: Human Revolution отговаря студиото Nixxes. В едно от последните си интервюта пред медиите представители на Nixxes и Eidos Montreal разказаха за особеностите на това издание. Конзолните фенове да вземат някакви успокоителни и да четат.

„Преди всичко, Nixxes разработиха DX11 рендер, който ще се използва в РС версията. Ние добавихме няколко особености, които ще са достъпни, ако използвате видео карта, поддържаща DX11. Това са ефекти като теселация в реално време, Screen Space Ambient Occlusion, подобрени варианти на blur и depth of field”.

„Също така, добавихме технологията AMD Eyefinity( поддръжка на няколко монитора) и 3DHD. Освен това пригодихме потребителския интерфейс за клавиатура и мишка, за да е управлението максимално удобно”.

„Разбира се, ние от Nixxes сме малко пристрастени, но ако трябва да избирате, според нас е най-добре да се спрете на РС версията. Високата резолюция на текстурите, възможността да се играе на няколко монитора, поддръжката на 3D, високата честотата на кадрите – всичко това обезпечава далеч по-качествена визия. Да не говорим колко по точни са мишката и клавиатурата пред падовете като средство за управление”.

Deus Ex: Human Revolution излиза на 23 август 2011. Звучи ни като повод за ъпгрейд.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
danchobg
danchobg

PC :nono: аз като ви казвам че на PC се играят игри най-добре……
–––––––
дразнят ме лапета, които казват xbox 360 има по-яка графика и подобни глупости.
това е невъзможно, защото xbox 360 и play station 3 (маи, незнам коя е вече) нямат частите (железарията) да изкарат такива ефекти и качество като PC