Хората, поддържащи SteamDB, сайт, събиращ информация от базите данни на Steam, са се натъкнали на подробности за следващите допълнения в Civilization IV на Firaxis.

Крис Дейвънпорт от SteamDB посочва шестото и последно допълнение за сезонния пакет New Frontier ще включва изцяло нова фракция, която ще представи Португалия, която най-вероятно ще се предвожда от Жуау III, един от големите ръководители на страната, живял през XVI век, стартирал колонизацията на Бразилия и изпратил Вашку да Гама към Индия. Отделно от това, изглежда, че последната част на New Frontier ще донесе със себе си зомбита. Все още не е ясно под каква форма ще се появят те в играта. Присъствието на зомбита в популярната походова стратегия няма да е дебют за неживите в Civilization VI, след като те направиха дебют с пач от 2019, който добавя Battle Royale режима Red Death.

Game Pressure припомнят, че досега допълненията за New Frontier излизат на два месеца – последното такова беше от януари тази година и представи Виетнам и Кублай-хан. Това означава, че общността на играта би трябвало да получи споменатите промени по-късно този месец. Информацията не е потвърдена официално от Firaxis, но както посочват и от медията, факта, че тя е достъпна чрез SteamDB подсказва, че скоро ще имаме и потвърждение за това. Интересно е също така какво предстои за самата игра с оглед на това, че New Frontier приключва със следващото допълнение. Сезонният пропуск не беше посрещнат особено радушно от много от представителите на общността на Civilization VI, но засега се оказва страхотен успех за Foraxis.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари