Играйте безплатно Ghost Recon Wildlands през уикенда

0
132

Бийте се с наркокартела в Боливия от днес до неделя.

Ubisoft обяви поредния безплатен период за игра на Ghost Recon Wildlands от 20.09 до 23.09. за всички платформи. Студиото ви дава пълен достъп до базовата игра, заедно с Ghost War PvP и специалните тематични PvE мисии, включващи Хищника и Сам Фишър от Splinter Cell, както и някои от любимите на всички оператори от Rainbow Six Siege.

И разбира се, ако това, което сте играли безплатно през почивните дни ви е харесало, ще може да вземете играта на специална отстъпка от 60% до първи октомври, като намалението важи и за две от специалните издания на играта – Year 2 Gold Edition и Ultimate изданието (тук отстъпката ще бъде по-малка).

Първото включва базисната игра и сезонния пропуск за втората година на играта, а Ultimate изданието ви дава сезонния пропуск за първата година (включващ двата експанжъна Fallen Ghost и Narco Road), сезонния пропуск за втората година и ексклузивни активи, като оръжия, снаряжение и др. Ако изберете да закупите някои от споменатите издания, то прогреса, направен от вас по време на безплатния уикенд, ще се пренесе в основната игра.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за