Ubisoft спазиха традицията и скоро след анонса на следващото голямо допълнение към The Division 2, обяви безплатен уикенд за игра за собствениците на PC и конзоли.

По-рано този месец Ubisoft споделиха името на следващия експанжън за играта – Warlords of New York. Той ще ви върне обратно в Ню Йорк, където сте призовани, заради завръщането на Арън Кинър, който ще се опита да потопи Голямата ябълка в хаос за пореден път, всявайки хаос и смърт по улиците. Вашата мисия ще е разбира се да му попречите. Warlords of New York излиза в началото на март за притежателите на сезонния пропуск на играта, а за всички други – на 19-ти. Що се отнася до безплатния уикенд, то той започва утре и ще продължи до 02.03. За собствениците на конзоли ще е нужно да притежават валиден абонамент за Xbox Live Gold или PS Plus. Прогресът, който направите по време на безплатния уикенд ще се пренесе в основната игра, ако решите да я закупите след края му. По време на този период The Division 2 и различните ѝ издания ще се предлагат в магазина на Ubisoft с отстъпки от до 90%.

Междувременно, през тази седмица Ubisoft и продуцентското студио Eddy пуснаха анимиран кратък филм, който дава повече информация за историята в Warlords of New York. Може да го изгледате по-долу.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари