Ако сте харесали предишните игри за хакерския колектив DedSec, но все още не сте сигурни дали искате да си закупите Legion, сега е момента да решите.

Ubisoft пусна дълго чаканият онлайн режим за Watch Dogs: Legion (включително и за персонални компютри) и подобно на други случаи, в които студиото публикува важни допълнения за свои игри, то организира безплатен период за игра. Безплатният „уикенд“ – кавичките са защото предложението важи не само за почивните дни – стартира от днес и ще продължи до понеделник, като ще ви предостави по-голямата част от играта. Той ще е достъпен за всички платформи, за които излезе играта: Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 (чрез обратната съвместимост за PS4) и за PC чрез Epic Games Store и Ubisoft Store.

Безплатният период за игра ще ви предостави достъпа до сингъл и онлайн режима, заедно с всички онези допълнителни забавления, които предлага Legion, като например играта на дартс в местната кръчма и здравите боеве с различни противници. Осем са лондонските квартали, до които ще получите пълен достъп, а сингъл кампанията е достъпна за изследване до мисията Skye Larsen. Онлайн режимът ще ви предложи, както PvP, така и кооперативните функционалности, но без TacticalOps. И разбира се, прогресът, направен от вас по време на безплатния период ще се пренесе директно в пълната игра, ако решите след неговия край да си я закупите. Междувременно, Ubisoft анонсира и старта на серия от намаления на цената на различните издания на Watch Dogs: Legion и сезонния ѝ пропуск до началото на март за всички платформи.

Що се отнася до споменатия пропуск, то Ubisoft предостави и план за бъдещето на играта. Тази седмица излезе тактическата операция Leader of the Pack, която е достъпна в онлайн режима, а в края на май, студиото ще пусне два нови PvP режима, които ще са безплатни за всички – Extraction и Invasion, заедно със следващата тактическа операция, Project Omni. Между тях ще се появят и допълнителни мисии и герои, които ще са достъпни за притежателите на сезонния пропуск, като например Мина, обект на тайни експерименти, тя е герой, който притежава парапсихични способности. Мина влиза в редиците на Легиона през април. През лятото пък и по-точно през юни, играта ще види завръщането на любимец на поредицата – самият Ейдън Пиърс, главният герой от първата игра, както и Ренч от WD2. Те ще са част от изцяло нова сюжетна линия с името Bloodline, която ще разказва за събития, случили се преди тези, които са описани в първата игра. През август, Watch Dogs и Assassin’s Creed ще се срещнат с входа в играта на члена на асасините Дарси, който ще иска да стане член на DedSec.

3 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари