Феи, гноми и тролове, прекрасно нарисуван свят и цяла седмица може да се потопите в тази приказна вселена напълно безплатно. Точно така. Защото вчера Zenimax анонсираха безплатна седмица за игра на The Elder Scrolls Online. Събитието започна вчера и ще продължи до сряда, 13-ти ноември. Предложението е валидно за притежателите на Steam регистрация, Xbox One (нужен е Xbox Live акаунт), PS4 или macOS.

Офертата е придружена от интересен подарък. Ако сте се включили в последното подобно събитие, вашият акаунт се пази и продължавате оттам, откъдето сте стигнали плюс 500 корони, които да си харчите в магазина на играта.

„С достъпа до базовата ESO игра, вие може да започнете своето приключение със създаването на герои в четирите основни класа (Nightblade, Templar, Dragonknight, and Sorcerer), изследвайки свободно 23 уникални зони и поемайки по основната сюжетна линия в играта, а също и в истории, като Mages и Fighters Guild, и още много. Как ще играете си зависи единствено от вас. Това е вашата собствена история! Получавате също и достъп до Morrowind зоната и историята, което ще ви позволи да откриете дома на Тъмните елфи“, гласи анонса на безплатната седмица.

Но това не е всичко. Ако тази седмица на игра в ESO ви хареса толкова много, можете да закупите стандартното издание на играта с отстъпка от 50%! Това е част от друга акция на Zenimax, която беше анонсирана също вчера. Офертата е валидна чак до 02.12 и обхваща Windows (от Steam или магазина на играта), Xbox One и PS4 (за конзолата на Sony офертата важи до 13-ти).

 

 

Последното допълнение за The Elder Scrolls Online, Dragonhold, излезе в края на миналия месец, представяйки изцяло нова зона и нова, епична сюжетна линия, нови дракони, босове и странични куестове, бонус куест и десетки други по-малки изненади.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари