Ubisoft обяви безплатен уикенд за The Division. Безплатният период за игра е предназначен за PC геймърите и ще продължи от 14-ти до 17-ти (от утре до неделя). Всички, които се включат в акцията ще могат да играят безплатно базовата игра без платените DLC пакети. Може и вече да презаредите играта посредством Uplay.

Това, което ще е достъпно по време на безплатния период са High Value Targets, Challenging и Legendary мисиите, няколко зони от Dark Zone, тонове оръжия за събиране, Gear Sets и още много съдържание. GamingBolt предава, че днес играта може да се похвали с ред промени, които я правят все по-привлекателна за геймърите, отколкото при нейния старт – по-добър баланс, адекватни награди, щадящо ниво на трудност и ред други подобрения.

Понастоящем Ubisoft Massive работи по обновление 1.8 или Resistance, което ще въведе Horde режим, нови зони и ново съдържание. Самата игра ще е намалена с 60% за безплатния период, като ще може да прехвърлите прогреса си по време на безплатния уикенд в самата игра при нейното закупуване.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари