Ubisoft обяви безплатен уикенд за The Division. Безплатният период за игра е предназначен за PC геймърите и ще продължи от 14-ти до 17-ти (от утре до неделя). Всички, които се включат в акцията ще могат да играят безплатно базовата игра без платените DLC пакети. Може и вече да презаредите играта посредством Uplay.

Това, което ще е достъпно по време на безплатния период са High Value Targets, Challenging и Legendary мисиите, няколко зони от Dark Zone, тонове оръжия за събиране, Gear Sets и още много съдържание. GamingBolt предава, че днес играта може да се похвали с ред промени, които я правят все по-привлекателна за геймърите, отколкото при нейния старт – по-добър баланс, адекватни награди, щадящо ниво на трудност и ред други подобрения.

Понастоящем Ubisoft Massive работи по обновление 1.8 или Resistance, което ще въведе Horde режим, нови зони и ново съдържание. Самата игра ще е намалена с 60% за безплатния период, като ще може да прехвърлите прогреса си по време на безплатния уикенд в самата игра при нейното закупуване.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
4 Автори на коментарите
AgentpatкосеCoolioAzhen Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

Супер отдавна се чудех как ще се усеща когато играеш , нагледах се на видеота едно е да гледаш как друг играе друго си е да играеш ти.Самата игра може да се намери за 12$ вече.

Coolio
Coolio

И една минута няма да я играя тая глупост! Само ако беше Rainbow Six Siege бих размислил.

косе
косе

да вземат да върнат GRP!!!

Agentpat
Agentpat

И на мен тази игра не ми допада.