fbpx
-2.2 C
София

Играйте 6 часа безплатно Ghost Recon Breakpoint на PC, PS4 и Xbox One

Най-четени

Ако сте любопитни да видите всички новости в Ghost Recon Breakpoint, особено след турболетния си старт, Ubisoft ви дава няколко възможности.

Breakpoint позволява на всеки да си направи безплатен акаунт и да изпробва цялата игра на PC, PS4 и Xbox One в рамките на 6 часа. Това време би трябвало да е достатъчно да разберете дали ъпдейтите и новия експанжън, който внесе така наречения “immersive mode”, както и новото DLC Deep State си струват инвестицията. 

Ако останете доволни след пробния период и пожелаете да закупите Ghost Recon Breakpoint, вие спокойно ще можете да запазите целия прогрес, който сте постигнали, докато тествате играта. Друго алтернативно решение, което би ви позволило да играете безплатно е ако имате приятел, който притежава играта; всеки, който е купил това заглавие може да покани до 3 играчи, с които да игре заедно до 16 юни. 

Ако сте играли Breakpoint по време на безплатния уикенд, то вашия прогрес се пренася и изиграните часове през почивните дни ще бъдат извадени от 6-те часа пробен период; тоест ако сте играли 6 или повече часове, ще трябва да се възползвате от алтернативната опция и потърсите приятел, който може да ви изпрати покана, за да можете да играете безплатно.

Интересното при най-новият ъпдейт е, че включва обемисто съдържание, което до голяма степен се основава на критиките, които играта получи малко след пускането си.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини