Играта по Sons of Anarchy ще бъде само за таблети

0
6

Видео играта по популярния ТВ сериал Sons of Anarchy, за която създателят на шоуто Кърт Сътър говори от доста време, ще бъде за „таблети от висок клас“.

Това обяви самият Сътър в своето редовно YouTube шоу.

Той не се ангажира с конкретна дата на излизане, но заяви, че очаква играта да се появи през октомври. Сътър недвусмислено обеща тя да бъде „наистина невероятна“, но преминаването към таблетен формат наистина бе изненада предвид, че през февруари тази година той я описа като „екшън приключение от първо лице с HD графика“. В резултат почитателите на сериала очакваха някаква традиционна РС и конзолна игра.

Феновете за пръв път изявиха желание за гейм адаптация на сериала още преди две години като тогава Сътър се зарече, че когато това се случи, усилието наистина ще си заслужава и няма да се касае за „някаква глупост, която може да се играе в браузър“.

Създателят на Sons of Anarchy призна още, че първоначално е предложил идеята на Rockstar с убеждението, че студиото ще може да направи игра, подобна на Grand Theft Auto, но в крайна сметка е получил отказ тъй като компанията-майка Take-Two не иска да се занимава с лицензирани игри.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари