Играта Sekiro е толкова трудна, че е създаден мод, за да я улесни

1
1062

Японското студио FromSoftware се слави с най-трудните игри. След изключителната Dark Souls поредица разработчикът пусна следващия хардкор хит – Sekiro: Shadows Die Twice. И, разбира се, трудността отново е настроена на макс. Във всеки случай обаче вече има мод, който да я облекчи (поне до известна степен).

Принципно модът служи за настройка на графиката. Той променя резолюцията на играта в зависимост каква се поддържа от вашия хардуер. Може да се променя и обхватът на зрителното поле, ако ви се струва малко. За стриймърите има опция за водене на визуална статистика на убити врагове, за да впечатлите публиката. И всичко това може да се променя в един миг, без нужда от рестартиране на играта. Истинската магия обаче се корени в регулирането на скоростта на игра.

Можете да я променяте едновременно за света и за самите вас. Ако някой бос ви се струва труден, просто разбутайте настройките. Внезапно всичко се движи на бавен каданс с изключение на вас. Фактът, че всичко се регулира без рестарт, означава, че можете да си служите с мода само за конкретни комплексни случаи. След това връщате настройките по подразбиране и Sekiro си върви по старому.

Според описанието на мода той не модифицира файловете на играта, така че не можете да я повредите. Във всеки случай обаче може да се появят бъгове, така че го използвайте на свой риск. Според описанието, той трябва да работи с всяка версия и ъпдейт на Sekiro: Shadows Die Twice.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
mmmm
mmmm

„Ако някой бос ви се струва труден, просто разбутайте настройките.“

Да ви „разбутам“ статиите г-н Авторе 😀