Играта Sekiro е толкова трудна, че е създаден мод, за да я улесни

1
1006

Японското студио FromSoftware се слави с най-трудните игри. След изключителната Dark Souls поредица разработчикът пусна следващия хардкор хит – Sekiro: Shadows Die Twice. И, разбира се, трудността отново е настроена на макс. Във всеки случай обаче вече има мод, който да я облекчи (поне до известна степен).

Принципно модът служи за настройка на графиката. Той променя резолюцията на играта в зависимост каква се поддържа от вашия хардуер. Може да се променя и обхватът на зрителното поле, ако ви се струва малко. За стриймърите има опция за водене на визуална статистика на убити врагове, за да впечатлите публиката. И всичко това може да се променя в един миг, без нужда от рестартиране на играта. Истинската магия обаче се корени в регулирането на скоростта на игра.

Можете да я променяте едновременно за света и за самите вас. Ако някой бос ви се струва труден, просто разбутайте настройките. Внезапно всичко се движи на бавен каданс с изключение на вас. Фактът, че всичко се регулира без рестарт, означава, че можете да си служите с мода само за конкретни комплексни случаи. След това връщате настройките по подразбиране и Sekiro си върви по старому.

Според описанието на мода той не модифицира файловете на играта, така че не можете да я повредите. Във всеки случай обаче може да се появят бъгове, така че го използвайте на свой риск. Според описанието, той трябва да работи с всяка версия и ъпдейт на Sekiro: Shadows Die Twice.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
mmmm Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
mmmm
mmmm

„Ако някой бос ви се струва труден, просто разбутайте настройките.“

Да ви „разбутам“ статиите г-н Авторе 😀