Играта Star Citizen събра над 23 милиона долара от почитатели

0
20


Star Citizen
продължава да поставя рекорди още преди официалната си премиера на пазара. Финансирането на космическия симулатор, който ще дебютира официално по някое време другата година, вече достигна забележителните 23 милиона долара. Впечатляващото в случая е, че цялата тази сума е дело на почитателите на играта, които наброяват общо 277 643-ма души.

„В момента се намираме в неизследвани води. Аудиторията ни позволява да направим нещо наистина ново, за което сме изключително благодарни“ сподели Крис Робъртс – един от разработчиците на Star Citizen.

Със събраните 23 милиона долара играта продължава да е най-финансираният от аудиторията проект в историята, а от Cloud Imperium Games обещават още много награди и изненади за феновете ако числото нарасне допълнително. Производителите дори вече приготвиха нов космически кораб в играта, който да е следващата награда за почитателите ако финансирането достигне 25 милиона долара.

Вече повече от година Cloud Imperium Games работи по грандиозния проект. Основната идея на играта е да пресъздаде онлайн вселена, която да впечатлява както с характеристиките си, така и с мащабите си. За тази цел обаче от Cloud Imperium Games се нуждаят от известно финансиране, а изглежда, че аудиторията е готова да им помогне в това отношение.

Star Citizen ще се появи на пазара в края на 2014 г.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за