Играта Starcraft 2: Heart of the Swarm е готова на 99%

0
18

Феновете на хитовия франчайз Starcraft бяха сюрпризирани от новината, че съвсем скоро може да получат шанс да играят новата глава от втората част на играта. Водещият дизайнер на Starcraft 2 заяви официално, че до завършването на Heart of the Swarm остава още само 1% работа, предаде Eurogamer.

Дъстин Браудър е уточнил, че завършването на втората глава от Starcraft 2 се е оказало костелив орех и последният 1% ще озори доста екипа на Blizzard. Всички мисии вече са окончателно завършени. Работата по отделните нови персонажи също е приключила. Това, което се прави в момента от екипа са фини настройки в последната минута.

„Все още трябва да се пипне по нещо почти навсякъде. Настройката и излъскването на играта отнема доста дълго време и няма как да знаем колко ще продължи. Въпросът е да достигнем ниво, което ни задоволява.”, е мнението на Браудър.

Главният дизайнер признава, че в исторически план екипът му се справя доста добре по отношение на сроковете. Въпреки това, при тестовите игри винаги възникват стотици нови неща, които имат нужда от доизкусуряване.

По всичко личи, че завършването на Starcraft 2: Heart of the Swarm зависи силно от перфекционизма на екипа, който работи върху играта. Ще се наложи да почакаме още малко, преди да видим готовия продукт, но поне ще знаем, че чакането си е струвало.

Първата глава от Starcraft 2 се казва Wings of Liberty и направи своя дебют през юни 2010 година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари