Избягайте от зомбитата или станете зомби в новия шутър Pandemic Express

0
140

Ако зомби приключенията са вашата страст и търсите ново преживяване, тази видеоигра има какво да ви предложи. Това е един различен мултиплеър шуутър, в който зомби заразата е погледната по друг начин. В Pandemic Express – Zombie Escape започвате в екип от 30 играча, които търсят път към чакащ влак, за да се спасите от зомби пандемия. Един от вас обаче вече е инфектиран и изгаря от нетърпение да сподели любовта си към мозъци с вас.

Концепцията не е проста. Зомбитата имат специални умения, с които да открият живите си жертви. Те могат да маркират играчите и да ги правят видими за всички зомбита или да бъдат „хвърляни“ от дружките си за допълнителна мобилност. Живите имат на разположение определено оборудване, което се усъвършенства с процеса на игра, но като цяло зомбитата имат превес. Те практически не умират и могат да се завърнат с някоя „ултра“ способност, която да ги направи още по-опасни.

С това разработчиците осигуряват динамично преживяване. Идеята е да не спирате да търсите влака, а не да се укрепвате на определено място и да чакате тълпите мъртви да ви убият. Дори и с потеглянето на локомотива зомбитата ще се опитат да го спрат. Коя страна ще изберете, на инфектираните или на живите?

Pandemic Express звучи много като Battle-Royale игра и определено има какво да предложи. Студио tinybuild твърди, че има да провежда много промени по геймплея и в тази връзка призовава всички любопитни да се включат в алфа тестването, което ще последва. То започва на 2-ри май и можете да се регистрирате в сайта на играта.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари