По време на Е3 2021, Ember Lab ни представиха нови кадри към Kena Bridge of Spirits, затвърждавайки впечатлението, че това ще е един от онези скрити хитове на тази година, за които мнозина ще говорят след време. Богатството от цветове, интересни персонажи, история и да, дребните симпатичковци рот, в които няма как човек да не се влюби, говори, че става дума за нещо наистина добро.

Тези дни, потребител на YouTube с псевдонима Cycu1 ни предоставя нови осем минути геймплей от играта на независимото студио. Видеото включва, както вече показван материал, така и нови кадри, като платформата, на която те са представени са от PC версията на играта.

„Великолепното приключение отвежда играчите към едно пътуване към себепознанието с Кена, която се опитва да възвърне баланса на древно поселище в някога процъфтяваща среда. Играещите влизат в ролята на Кена, млад водач на духове, която има за своя цел да разкрие мистериозната история около упадъка на селцето. Използвайки своите способности и нейните малки помощници, известни, като рот, играещите ще обезоръжават врагове, ще отключват нови умения, разкриват тайни и в крайна сметка ще върнат красотата на природата“, гласи анонса на играта. Тя беше представена за пръв път по време на организираното специално събитие от Sony Future of Gaming през миналата година.

Kena Bridge of Spirits излиза за PlayStation 5, PlayStation 4 и в Epic Games Store на 24-ти август.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари