Ghost of Tsushima излиза утре, а това ще е вероятно и последния голям ексклузив за PlayStation 4. Играта на Sucker Punch (inFamous) за смелия самурай, който тръгва на своя собствена битка срещу големия враг в опит да спаси родината си, ще се опита се нареди редом до другите големи ексклузиви, излезли за това конзолно поколение, като The Last of Us Part 2, Spider-Man, God of War, Uncharted 4, Until Dawn и другите големи хитове появили се единствено за платформата на PS4.

С оглед на предстоящата премиера на играта, издателите на играта публикуваха премиерния трейлър към Ghost of Tsushima, добавиха и няколко други клипове, а заедно с това в YouTube се появи и видео с 50 минути от геймплея на играта, което може да видите по-долу.

Играта вече получи и своите първи предварителни оценки и ревюта, които отреждат на заглавието изключително добър прием. XGN, GamesRadar, PushSquare, Wccftech ѝ дават 9 от възможни десет точки, докато медии като GameInformer, Destructoid и We Got This Covered – 9.5.

„Определено една от силните страни на новата игра на Sucker Punch е комбат системата. В Ghost of Tsushima ние можем да се почувстваме като истински самураи. Системата за прогресия на героя, благодарение на която играещият чувства с хода на играта, че героят се превръща в по-добър боец, също трябва да бъде смятана за плюс“, пишат от Gamespressure, които ѝ дават оценка девет.

„И да обобщим, Ghost of Tsushima е, според някои критици, не само най-добрата игра на Sucker Punch, но също така и, вземайки предвид това, че е последния голям ексклузив за PlayStation 4, своеобразно вземане на сбогом с това поколение. Играта може и да не е солиден кандидат за игра на годината, но нейните ревюта потвърждават, че това е страхотно заглавие, което много геймъри би трябвало да харесат, особено почитателите на игрите с открит свят. В допълнение към това, Ghost of Tsushima изпъква със своята среда – в края на краищата, високобюджетна игра, чието действие се развива в японските реалности е необикновено забавление“, заключава медията.

Със своят огромен открит свят, включващ три различни зони, над 40 различни биома и близо 50 часа игра, Ghost of Tsushima се очаква да е истински спектакъл със средновековната си среда, епични битки, красива визия, вдъхновена от истинската природа и образци на японската живопис. Образа на главния герой, Джин ще играе централна роля тук. Както беше подчертано и наскоро от композитора на играта Илан Ешкери, става дума за герой, който се намира в едно състояние на постоянен емоционален конфликт. Конфликт, провокиран от самурайския му дълг и дългът към родината и неговите близки.

„Това е една наистина силна, емоционална история. Разбира се, че тук имаме и много битки, но в основата си, това е историята на един млад мъж, който трябва да се изправи срещу всичко, което е учил, срещу всичките си традиции и морал. Той трябва да пренебрегне всичко това и да започне да извършва неща, които са срещу всичко тях, за да спаси хората, които обича“, споделя Ешкери за Mid-Life Gamer Geek.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари