Новото конзолно поколение вече е тук, а с него и първата линия от игри за него. Без съмнение едно от заглавията, които буди най-голям интерес представлява Call Of Duty: Black Ops Cold War.

Играта излезе преди дни и вече генерира куп ревюта от медии и геймъри – по-скоро смесени, като публикуваните геймплей кадри в Интернет продължават да впечатляват. В края на тази седмица, IGN представи първите 15 минути от Call Of Duty: Black Ops Cold War в YouTube канала си.

Новият CoD е завръщане на сериите към Black Ops линията, като ни препраща към времената на Студената война и ни развежда из целия свят в една шеметна надпревара с времето. И още с първата мисия, Nowhere Left to To Run, вие се впускате в шеметен екшън със запазената марка на Call of Duty – докато се разправяте с главорези в Иран и изкопчвате важна разузнавателна информация от тях, вие бързо сте отведени към Трабзон, Турция, за да нанесете още вреда на враговете на родината си.

„Ако Call of Duty: Black Ops Cold War се отличава значително в някое отношение, то това са възможностите. Това не е нещо необичайно за Call of Duty заглавие, но с огромния брой игрови режими за безброй профили и забавна кампания, която оставя в теб чувството за летен хит, докато в същото време си остава дива и причудлива, преживяването си струва“, гласи края на коментара за играта на Дениъл Так от GameInformer.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари