Изгледайте 14 минути от геймплея на Star Wars Jedi: Fallen Order

1
700

Electronic Arts имат да изкупуват грехове, заради това, което направиха с „Междузвездни войни“ и всички се надяват, че със Star Wars Jedi: Fallen Order, те ще покажат, че са си взели бележка. Студиото отнесе сериозна критика, заради Battlefront I и II и създаде, може да си го кажем политически прецедент с печално известните сандъци с плячка. Нещата стигнаха дотам, че се появи информация, че Lucasfilm обмисля да прекъсне договора си с ЕА за правата на поредицата. Отделно от това, издателят си навлече допълнително гнева на геймъри и разработчици с грубото прекратяване на проект на Visceral от света на „войните“, който трябваше да е нещо наистина специално, съдейки по думите на сценариста на Uncharted Ейми Хенинг, която се беше заела с проекта.

Вчера EA спази обещанието си и представи информация и геймплей от Star Wars Jedi: Fallen Order, изцяло сингъл преживяване, което ще се разработва от Respawn. Видеото ни представя страхотната среда и главния герой. За съжаление, колкото и да е дълго видеото, виждаме основно как героят борави с лазерния си меч, неговият роботизиран помощник, войниците на империята и това, което изглежда като могъщ лорд-сит. Дано това не е и основното в играта. ЕА обещават, че няма да е. Играта излиза на 15.11 за конзоли и PC.

Star Wars: Jedi Fallen Order ще ви представи набор от познати и непознати от сагата лица, нов рицар джедай, нов тип дроид, и непоказвана досега ивънземна раса. А заедно с това и нови планети, които не присъстват в никой филм, книга или комикс от света на „Междузвездни войни“.

Действието в играта се развива след събитията, описани в Episode 3: Revenge of the Sith и ще ви вкара в ролята на млад падуан, който трябва да се научи да използва силата и да възстанови равновесието в Галактиката. Повече ще разберем в следващите дни и седмици, а междувременно вече може и да направите предварителна поръчка на играта, разглеждайки различните предложения и издания, систематизирани в списък от IGN тук.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари