Изгледайте 20 минути от геймплея на Chernobylite

2
845

Феновете на S.T.A.L.K.E.R. чакаха дълго за достоен заместник на любимото си сървйвъл приключение и изглежда мечтата им може да се сбъдне още тази година. Наскоро The Farm 51 (Chernobyle VR, Get Even) качиха в Kickstarter Chernobylite, своя следващ проект, който изглежда невероятно. Полското студиото използва популярната краудфъндинг платформа, за да реализира по-добре амбицията, която има със своята игра и да подпомогне излизането и на конзолни версии на Chernobylite, освен планираната Steam версия.

В Chernobylite, вие играете в ролята на млад физик, който влиза в забранената зона на Чернобил, за да търси изгубената си любима. Играта ще ви предложи силен сървайвъл елемент, богата крафтинг механика и умопомрачителната си визия. Заедно с тях ще може да се насладите на нелинейна история, благодарение на което всяко преиграване ще е различно от предишното.

Ветерани в гейм индустрията, хората от The Farm 51 снимат на място чернобилския кошмар, използвайки лазерно сканиране, фотограметрия, дронове, филмово оборудване и саморъчно направени декори и костюми.

„Това, че следите на Татяна водят към чернобилската атомна централа е почти сигурни. Трудността тук е как да влезеш в най-опасното място на Земята? Събирайте оборудване, съмишленици и информация. Може да се впуснете на мига в самоубийствена мисия, но колкото повече време прекарвате в забранената зона, толкова по-добре ще сте подготвени за финалния ви сблъсък в мрачното сърце на Чернобил“, гласи анонса на играта, която трябва да се появи по-късно тази година в Steam, а ако Kickstarter кампанията мине с успех – и за конзоли.

Наскоро, The Farm 51 представиха и 20 минути от геймплея на Chernobylite, които може да изгледате по-горе.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари