Изгледайте 20 минути от геймплея на Chernobylite

2
752

Феновете на S.T.A.L.K.E.R. чакаха дълго за достоен заместник на любимото си сървйвъл приключение и изглежда мечтата им може да се сбъдне още тази година. Наскоро The Farm 51 (Chernobyle VR, Get Even) качиха в Kickstarter Chernobylite, своя следващ проект, който изглежда невероятно. Полското студиото използва популярната краудфъндинг платформа, за да реализира по-добре амбицията, която има със своята игра и да подпомогне излизането и на конзолни версии на Chernobylite, освен планираната Steam версия.

В Chernobylite, вие играете в ролята на млад физик, който влиза в забранената зона на Чернобил, за да търси изгубената си любима. Играта ще ви предложи силен сървайвъл елемент, богата крафтинг механика и умопомрачителната си визия. Заедно с тях ще може да се насладите на нелинейна история, благодарение на което всяко преиграване ще е различно от предишното.

Ветерани в гейм индустрията, хората от The Farm 51 снимат на място чернобилския кошмар, използвайки лазерно сканиране, фотограметрия, дронове, филмово оборудване и саморъчно направени декори и костюми.

„Това, че следите на Татяна водят към чернобилската атомна централа е почти сигурни. Трудността тук е как да влезеш в най-опасното място на Земята? Събирайте оборудване, съмишленици и информация. Може да се впуснете на мига в самоубийствена мисия, но колкото повече време прекарвате в забранената зона, толкова по-добре ще сте подготвени за финалния ви сблъсък в мрачното сърце на Чернобил“, гласи анонса на играта, която трябва да се появи по-късно тази година в Steam, а ако Kickstarter кампанията мине с успех – и за конзоли.

Наскоро, The Farm 51 представиха и 20 минути от геймплея на Chernobylite, които може да изгледате по-горе.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
www543Играч Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Играч
Играч

Изключително дървена ми се вижда.

www543
www543

Да! като игра от преди 10 години!