Изгледайте 24 минути от геймплея на Call of Duty: Modern Warfare

3
509

Call of Duty: Modern Warfare без съмнение е едно от най-чаканите заглавия тази есен. Създателите на играта имат амбицията да предложат най-добрия CoD, който феновете на играта са виждали в последните години – със завръщането на сингъл кампанията и познати герои, но с изцяло променена визия, благодарение на новия енджин, нови режими, предизвикателства, локации и теми. Освен това, както разбрахме наскоро, Activision решава с Modern Warfare най-после да се раздели със сезонния пропуск и традиционния начин на издаване на допълнително съдържание – практика, която Activision спазваше, независимо от новите модели, възприети от други големи издатели. И това няма да стане за сметка на качеството или обема на това съдържание – тъкмо напротив – това ще е най-големият пакет, издаван за поредицата от създаването ѝ.

Вчера пък в канала на Infinity Ward се появи геймплей от играта. Става дума за заснети 24 минути в 4К от платформата на PlayStation 4 Pro. Той представя няколко от картите, основните режими и оръжия, взаимодействие с хората от екипа ви и механиките в новата игра.

Що се отнася до имената на картите и различните режими в горното видео, то те са, както следва:

Grazna Raid – Headquarters
Azhir Cave (Night) – Team Deathmatch
Hackney Yard – Cyber Attack
Azhir Cave – Headquarters
Gun Runner – Domination
Aniyah Palace – 5 Flag Domination

Що се отнася до цялостната политика на Activision и бъдещите им планове по отношение на CoD и другите им заглавия, разбираме от MP1ST нещо важно. Издателят няма намерение да променя модела за публикуване на нов CoD всяка година. Както знаете, много големи издатели възприемат за своите заглавия (като Destiny 2, The Division 2) модела на „живите услуги“ с поставянето на един постоянен свят и доставянето на нови предизвикателства, съдържание и събития в него в дългосрочна перспектива. Това, което искат да направят Activision е, както го определя главният оперативен мениджър на компанията Коди Джонсън е „да вземат най-доброто от двата свята“.

„Както може да видите в допълнителната инвестиция, ние смятаме, че може да вземем най-доброто от двата свята. Може да възприемем живите услуги на продължаваща база, а заедно с това и големите премиери, с които действително да стимулираме иновацията и да освежаваме поредицата, докато разширяваме нашата общност“, отговаря Джонсън на въпрос на инвеститор по време на изнасянето на редовния финансов отчет за последното тримесечие.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Agentpat™
Agentpat™

Егати изрода тоя! Трепеше ги като на закуска!
Иначе, моделите на оръжията са много добри! С много добър bump mapping и физика. Калашника радва яко. Атмосферата също е добре направена.

Георги
Георги

И то с джойстик евала 😀 😀

Георги
Георги

Сега видях геймплеят е с ботове.