Изглежда се задава HD римейк на класиката GTA: San Andreas

1
20

По всяка вероятност скоро ще видим HD римейк на гангстерската класика Grand Theft Auto: San Andreas, който трябва да се появи във версии за PS3 и XBOX360.

На това ни навеждат две неща – от една страна на специализирания сайт XBOX Achievements се появи списък с общо 33 от т.нар. achivements, които играчите очевидно ще могат да отключат в преработената версия. В този списък ясно е потвърдено, че става въпрос за ХВОХ360 версия на играта.

От друга страна пък наблюдателни фенове забелязаха, че в последните дни както в XBLA, така и в PSN изчезна оригиналната версия на GTA: San Andreas, което навярно означава, че съвсем скоро тя ще трябва да бъде заменена с HD ревизията.

„На този етап не сме научили нищо друго освен този списък – нито официален анонс, нито данни за премиерата и цената на римейка“, гласи изявление на сайта XBOX Achievements.

Тази неделя GTA: San Andreas празнува своята 10-та годишнина в Съединените щати. Играта на Rockstar излезе най-напред именно там за PS2 на 26 октомври 2004 г., а на 29 октомври бе пусната за същата платформа и в останалия свят.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
Azhen Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

Една от най-добрите игри в поредицата , а можe би и най-добрата.